Games Bukuri > Përbërjen lojë dhe maskim

Caktuar-perberjen-dhe-maskim Chloe vendosur të vishen për karnaval. Për të ndihmuar e saj make-up, klikoni mbi themelet për ndryshimin e ngjyrës, dhe pajisje, rreshqet fytyrën e tij. Ndryshimi kostum dhe hairstyle klikuar.

Më pëlqen

Unë i urrej

Dashuri : 360
Urrej : 88
Vota : 448
9