Games Bukuri > Përbërjen dhe bukuri me një flutur

Perberjen-dhe-bukuri-me-nje-flutur Përbëjnë këtë butterfly vajzë duke klikuar dhe zvarritur çdo element në fytyrën e tij. Për raundin e atë, dekoroj veshje e saj me bizhuteri!

Më pëlqen

Unë i urrej

Dashuri : 441
Urrej : 72
Vota : 513
9