Nail Lojra Studio > Nail lojë dekorim

Vendosur-dekorimin-e-thonjve Në këtë lojë ju punoni në një sallon bukurie që kryen manicures. Klikoni mbi thonjtë dhe llak për të vendosur ngjyra. Ju mund të zgjidhni ngjyrën dhe gjatësinë e thonjve.

Më pëlqen

Unë i urrej

Dashuri : 424
Urrej : 69
Vota : 493
9