Pedikyr grupe > Pedikyr lojë dhe dekorim

Vendosur-pedikyr-dhe-dekorim Për të lënë në mbrëmje, Clara vendosi të dekoroj këmbët. Ndihmoni duke klikuar mbi çdo send për të vënë në polish bizhuteri, vendin dhe zgjidhni këpucë.

Më pëlqen

Unë i urrej

Dashuri : 458
Urrej : 191
Vota : 649
9