Игри убавина > Игра шминка и маска

Намести-шминка-и-маска Chloe одлучи да се облекуваат за карневалот. За да помогне да ја шминка, кликнете на Фондацијата да ја менуваат бојата и додатоци, слајд надолу лицето. Промена на костим и фризура кликнување.

Ми се допаѓа

Мразам

сакам : 360
мразам : 88
гласови : 448
9