Помине студио игри > Поставете на Маникир и педикир

сет-на-Маникир-и-педикир Во овој салон, ќе работат како козметик, за вршење на маникир и педикир. Направете свој нијанси на лак, а потоа да ги применуваат со кликнување на ноктите и лизгање на четка.

Ми се допаѓа

Мразам

сакам : 1041
мразам : 285
гласови : 1326
9