Игри убавина > Играј шминка и преуредување

Поставете-и-преуредување Мелоди сака да биде убавина! За шминка, кликнете на палетата за промена на Фондацијата, а потоа додадете на други елементи со влечење ги на лицето. За неа облека и фризура, кликнете на неговото тело или неговата коса да ги промени.

Ми се допаѓа

Мразам

сакам : 739
мразам : 126
гласови : 865
9