Lojra Makeup Stars > Makeup lojë Selena Gomez

Loja-perberjen-e-selena-gomez Përbëjnë aktorja e re duke klikuar në çdo ikonë për të hyrë në hairstyles të ndryshme dhe ngjyra kozmetikë në dispozicion.

Më pëlqen

Unë i urrej

Dashuri : 976
Urrej : 214
Vota : 1190
9